زمان : 26 Ordibehesht 1395 - 19:21
شناسه : 122166
بازدید : 6378
قهرماني استقلال در ليگ برتر قهرماني استقلال در ليگ برتر محسن اختياري

يكي از جذابترين دوره هاي ليگ برتر فوتبال كشور در سالهاي اخير در شرايطي پايان يافت كه تيم شايسته اسقلال اهواز جام را براي هميشه به مردم خونگرم و فوتبالدوست خوزستان هديه كرد .

بدون ترديد مجموعه اي از حساسترين رقابتها در سالهاي اخير را شاهد بوديم چرا كه هم در بالاي جدول براي تعيين قهرمان و هم در پايين جدول براي مشخص شدن تيمهاي سقوط كننده به دسته پايينتر تكليف همه چيز به روز آخر و حتي دقايق آخر بازيها موكول شده بود .

در شرايطي كه در بالاي جدول سه تيم شانس قهرماني داشتند و سه جام به سه شهر مختلف  رفته بود ، در پايين جدول نيز تكليف تيمهاي سقوط كننده تا بازي آخر مشخص نبود بطوريكه حتي در بازي ملوان و سياه جامگان جاي تيم سقوط كننده در دقايق پاياني بازي با زدن گل دوم تيم مشهدي كاملا عوض شد ! و درنهايت تيم ريشه دار ملوان به ليگ يك سقوط كرد ؛ واگر چه راه آهن با بدشانسي مواجه شد و بعضا معترض بود ، وليكن همه اينها از جذابيتهاي فوتبال است .

اما قهرماني سزاوارانه تيم شاسيته اهوازي با بازيكنان جوان اما باانگيزه و آينده دار و بخصوص مربي جوان و با تفكري به نام عبدالله ويسي به خوبي نشان داد كه همه چيز در فوتبال پول و قدرت و امكانات نيست و در شرايطي كه تيمهاي بزرگ با ولخرجيهاي كلان و هزينه كردن پولهاي ميلياردي و در اختيار داشتن امكانات بيشتر شرايط بسيار بهتري براي قهرماني دارند ، وليكن چيزي كه مهمتر است انگيزه و تفكر است ؛ شايد تمام هزينه هاي تيمي مانند استقلال اهواز به اندازه خريد يك بازيكن تيمهاي متمول و بزرگ پايتخت نباشد ، اما اين تيم كه هفته ها جايگاه خود را با شايستگي در بالاي جدول ليگ برتر حفظ كرده بود ، درنهايت با قهرماني كه سزاوارش بود پازل موفقيتهايش را تكميل كرد و با حك كردن مهر تاييد بر شايستگيهايش ضمن اينكه جام را به مردم خوب و فوتبالدوست خوزستان هديه كرد به خوبي نشان داد كه در فوتبال چيزهاي مهمتري هم غير از پول وجود دارد .