به گزارش روابط عمومي فرمانداري يزد، اولين جلسه شوراي توسعه فرهنگي شهرستان يزد در سال جاري به رياست فرماندار و با حضور مسئولين ذیربط برگزار شد.
" محمود شاكري شمسي " در اين جلسه با بيان اينكه پرداختن به مقوله فرهنگ از اهميت خاصي برخوردار است افزود: بحث فرهنگ يك موضوع بسيار پيچيده است زيرا كه اين موضوع در هر منطقه و جامعه ای با هم متفاوت بوده و براي تغيير و احياي آن نيز نيازمند فعاليت طولاني مدت است.
فرماندار يزد اظهار داشت : فرهنگ هر جامعه اي را مجموعه اي از باورها،ارزش ها ، اعتقادات و هنجارهاي تشكيل مي دهند كه از نسلي به نسل ديگر منتقل مي شوند.
وي دقت در انتقال مفاهيم فرهنگي به نسل جوان جامعه مهم دانست و خاطرنشان كرد: استفاده از شيوه هاي اطلاع رساني به روز و به كارگيري صحيح از آن مي تواند در مرتفع شدن بسياري از مسائل فرهنگي راهگشا باشد.
" شاكري شمسي " با تأكيد به اينكه رصد و شناسايي مسائل و مشكلات فرهنگي بايد همواره مورد توجه مسئولان باشد گفت: براي رفع چالش هايي كه امروز در حوزه فرهنگي جامعه به وجود آمده است نيازمند برنامه ريزي منسجم و بلند مدتي هستيم زيرا كه اين مسائل نيز به صورت دفعی به وجود نيامده است.
فرماندار يزد در پايان تصريح كرد: شرايط امروز جامعه ، مجموعه اي از فرصت ها و تهديدات را در اختيار دست اندرکاران امور فرهنگی گذاشته است كه برنامه ريزي و اولويت هاي بندی آن ها از ضرورت های لازم محسوب می گردد.