به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان یزد ، نشست محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان با شورای عالی ورزش با روسای اداره ورزش و جوانان، روسا و نواب رئیس هیاتهای ورزشی و تشکلهای مردم نهاد استان یزد با حضور سید عبدالحمید احمدی معاون فرهنگی ، آموزشی و پژوهش وزیر ورزش و جوانان ، سید محمدی میرمحمدی استاندار یزد ، محمدعلی طالبی معاون سیاسی امنیتی استاندار ، عباس حیدری مدیرکل حوزه استاندار ، مسعود شریعتی مدیرکل ورزش و جوانان استان و جمعی دیگر از مسئولین استان برگزار شد.
وزیر ورزش و جوانان در این نشست به اولویت دولت تدبیر و امید در رابطه با ورزش را همگانی کردن و نگاه سلامت محور ذکر کرد و گفت: در حالی که در جوامع توسعه یافته ضریب پرداختن مردم به ورزش قریب 75 درصد است، این وضعیت در کشور ما مساعد نیست.
گودرزی افزود: البته با اقدامات خوب صورت گرفته در دو سال و چند ماه اخیر این رقم از متوسط 10 درصد در کشور به 16 درصد افزایش یافته به نحوی که اکنون قریب 16 میلیون از جمعیت کشورمان ورزش میکنند ولی در این بین سهم استان یزد با 60 هزار ورزشکار سازمان یافته بسیار پایین و وظیفه مسئولان ین استان بسیار سنگین است.
وی اظهار کرد: فلسفه ورزش قهرمانی علاوه بر موضوعاتی مانند حضور در میادین بین المللی و نشان دادن اقتدار و حاکمیتهای سیاسی، در واقع معرفی الگوهای موفق ورزشی برای تبلیغ بیشتر پرداختن به امر ورزش است.
وی در ادامه به موفقیت یکی از کشورهای توسعه یافته کم جمعیت در حوزه مدال آوری المپیک با وجود نگاه سلامت محوری آنان به ورزش در قیاس با مجموع مدالهای المپیکی کشورمان اشاره و تاکید کرد: معتقدیم که به تناسب ایجاد هر ورزشگاه در کشورمان از جمعیت زندانهای ما کاسته خواهد شد.
مقام عالی وزارت ورزش و جوانان کشورمان یکی دیگر از اولویتهای ورزشی در دولت تدبیر و امید را اهتمام به ورزش بانوان ذکر کرد و گفت: باید در توسعه زیرساختها به لحاظ تفکیک جنسیت با عدالت اقدام کرد.
به گفتهی وی، البته توسعه زیرساختها نیز از اولویتهایی است که باید با در آن اهتمام به تکمیل طرحهای نیمه تمام ورزشی و نگاه آمایشی مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به تحمیل بیش از چهار هزار و 200 طرح ورزشی نیمه تمام از دولت قبل، حداقل اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این طرحها را 12 تا 13 هزار میلیارد تومان بیان کرد و افزود: این در حالی است که سالانه حدود 200 میلیارد تومان به ورزش کشور اختصاص مییابد که 30 تا 40 درصد آن به بخش عمرانی تخصیص داده میشود.
گودرزی در ادامه مهمترین اولویت ورزشی سال 1395 را علی رغم تمام نگاهها و اولویتهای ذکر شده با توجه به برگزاری المپیک 2016 میلادی و اهمیت آن به لحاظ جنبههای ملی و بین المللی، این موضوع خواند و ابراز امیدواری کرد که توفیقات خوبی نصیب ورزشکاران اعزامی کشورمان شود.
وی انتظار خود از ورزش یزد را ارتقای جایگاه آن به رغم مشکلات مالی دانست و عنوان کرد: استان یزد یک استان دارای خیران توانمند است و اگر لحاظ کردن سیاست برد - برد را نیز راهکاری دیگر برای رفع مشکلات ورزش استان برشمرد.
وزیر ورزش و جوانان از تلاش وزارتخانه برای تکلیف شدن اختصاص یک درصد اعتبارات دستگاهها به امر ورزش خبر داد و گفت: مجلس این موضوع را مجاز و نه تکلیف اعلام کرده ولی برخی استان دستگاهها را مکلف به این امر کردهاند.
گودرزی در بخش پایانی سخنانش به نقش تشکلها و سازمانهای مردم نهاد در مشارکت مردم در تعیین سرنوشت خودشان نیز اشاره کرد و گفت: خوشبختانه در دولت تدبیر و امید تعداد سمنهای جوانان کشور از زیر 100 مورد به یکهزار مورد افزایش داشته و به تبع در استان یزد نیز از هفت مورد که عمدتاً یک رویکرد نیز داشتند هم اکنون به 40 مورد افزایش یافته که امیدواریم با ارتقای کمی آنها شاهد کیفی شدن آنها نیز باشیم.
وزیر ورزش و جوانان در پایان ضمن تاکید بر راهاندازی مرکز استعدادیابی با نگاه آمایشی در استان، قول افزایش دو برابری کمکهای مالی پارسال معاونت این وزارتخانه به هیاتهای ورزشی استان در سال جاری را داد.
گفتنی است؛ در ابتدای این نشست نمایندگان هیاتها و باشگاههای ورزشی، ادارات ورزش و جوانان شهرستانها و تشکلهای مردم نهاد استان به بیان ظرفیتها و مشکلات خود پرداختند.
در پایان تندیس ورزش پهلوانی و زورخانه ای و همچنین لباس تیم والیبال آرمان اردکان یزد به عنوان اولین حامی محیط زیست (پرنده هوبره) در لیگ های برتر کشور به وزیر ورزش و جوانان اهدا شد.