زمان : 02 Esfand 1394 - 17:05
شناسه : 119158
بازدید : 3215
کنجک"یزدی ها به چوب هم رای می دهند اگر دوستان اصلاح طلب بخواهند!! کنجک"یزدی ها به چوب هم رای می دهند اگر دوستان اصلاح طلب بخواهند!!

سرویس "کنجک"یزدفردا :این روزها قصه چوب شده نقل مجالس انتخاباتی و هرکس در این رابطه نطقی آتشین و غرا می کند و بعضی دیگر خود را به عنوان چوب اصلاح طلبان فرض می کنند وبعضی دیگر افتخاران این است چوب نشدند !!

حال کنجک یزدفردا نشسته بودیم به فکر بودیم که قصه چوب را بنویسیم یا نه و به این نتیجه رسیدیم که کنجک برای همین خلق شده که همه چیز را بنویسدحال دروغ و راستش را به راویان می سپاریم !هرجند که قدما گفته اند تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها!!!

قرائن حاکی از آن است که خبرهای شنیده شده از این طرف و آنطرف می گویند " که مذاکرات جدی بین دوستانی اصلاح طلب استان  و کاندیداهایی که گرایش اصلاح طلبی دارند برسر کنار رفتن آنها از صحنه انتخابات شروع شده است.

به گزارش کنجک نشین یزدفردا یکی از این مذاکرات مابین محمد جواد آسایش یار غار ظریف که  محبوبیتش را در میز مذاکرات بدست آورده است   و دوستانی که نامشان اگر نباشد اصلاح طلبی در یزد را معنی نمی کنند ، رخ داد .

در این مذاکره دوستان اصلاح طلب  با نهایت اعتماد به نفس به نامزد انتخاباتی گفتند که مردم یزد اگر ما چوب را معرفی کنیم به او رای می دهند و این سخن آسایش را بر آشفت !!!

آسایش  مانده بود چگونه تعجب خود را نشان دهد ،گفت: پس مردم یزد را اینگونه می شناسید و این توهین به شعور و فکر مردم یزد دارالعباده است که ما تصور کنیم انتخاب خود را بدون بررسی انجام داده و تنها به چوبی که شما معرفی می کنید رای می دهند .

 

حال نمی دانیم آیا آسایش از نقش چوب بودن در نمایش آقایان خوشش نیامد یا از اینکه همشهریانش را اینگونه معرفی کنند ؟

ولی بهر حال آسایش نپذیرفت چوب باشد نه به نفع چوب معرفی شده  دوستان کنار رود و خود را برای ادامه رقابت ها با اعتقاد به اینکه مردم یزد با شعور ترین مردم دنیا هستند و قرار نیست که بدون بررسی به کسی رای دهند آماده کرد.

باید دید دوستانی که اگر نامشان نباشد اصلاح طلبی معنی ندارد، می توانند با این تفکر آرای مردم دارلعباده را به نام چوب معرفی شده توسط خود ثبت کنند یا همانند گذشته با نه مردم روبرو می شود !

بازهم اکنجک ،مکنجک ،هر ساعتی یکنجک !