زمان : 20 Tir 1387 - 15:36
شناسه : 11694
بازدید : 2940
موانع حمله اين رژيم به تاسيسات هسته‌اي ايران موانع حمله اين رژيم به تاسيسات هسته‌اي ايران

یزدفردا:گزارش فارس، عرصه دروني رژيم‌صهيونيستي خود، يكي ديگر از موانع حمله اين رژيم به تاسيسات هسته‌اي ايران است كه در اين بخش به اختلافات دروني در لايه نخست قدرت و وحشت نظاميان اين رژيم در جنگ اشاره مي‌شود.
روزنامه الجزائري الشروق نوشت: اسرائيلي‌ها دچار حالتي به نام عقده ترس و وحشت هستند كه اين امر تبديل به فرهنگي به نام فرهنگ امنيت شده است و هرگز قادر نيستند حضور قدرتي اسلامي يا عربي را در كنار خود ببيند.
الشروق با اشاره به تاسيسات هسته‌اي عراق (اوسيراك) كه رژيم صهيونيستي در سال 1982 آن را بمباران كرد، افزود: دليل اين كه اسرائيل تاسيسات هسته‌اي عراق را بمباران كرد، ترس اسرائيل از ظهور قدرتي عربي يا اسلامي است.
اين روزنامه الجزائري نوشت: سياستمداران و مقامات امنيتي اسرائيل اين احساس وحشت را موضوع صحبت و مرجعي براي تعيين راهبردهايشان در منطقه قرار ‌داده‌اند.
مسئله مهمي كه اين نشريه الجزايري به آن اشاره مي‌كند موضوع شهادت در دين اسلام است.
الشروق افزود: اسرائيل با قد علم كردن، در مقابل امت اسلام، خدمت بزرگي به اين امت كرد زيرا اين امت، شهادت و بهترين سير و سلوك را در رويارويي خود با اسرائيل و در نتيجه شهادت مي‌بيند.
اين روزنامه الجزائري افزود: در مقابل و در جبهه اسرائيل، عقده ترس و وحشت نظاميان اسرائيلي، بسياري از اوقات آنان را به خودكشي وادار مي‌كند و حال آيا اسرائيل (با چنين سربازاني) تاب و توان ورود به جنگ عليه ايران را دارد؟
بنابر اين گزارش، مسئله اقتصادي رژيم صهيونيستي يكي از موانع اسرائيل براي حمله به ايران است.
الشروق تاكيد مي‌كند: آيا اسرائيل انديشيده است كه در صورت حمله به ايران بر سر اقتصاد از هم پاشيده‌اش چه خواهد آمد؟ آيا به وضع اجتماعي و مردم و امنيت شكننده‌اش انديشيده است؟
از جمله موانع ديگر حمله رژيم‌صهيونيستي به ايران شايد بتوان به درگيري‌ها و اختلافات دروني و حزبي اين رژيم اشاره كرد. اين درگيري‌ها بر سر منافع سياسي و شخصي است، كه بار ديگر به عرصه داخلي، سياسي و حزبي اسرائيل بازگشته است.
بنا بر اين گزارش مي‌توان اوج اختلافات و درگيري‌ها را ميان حزب حاكم اسرائيل يعني حزب "ليكود"‌ به رياست "ايهوداولمرت‌"‌ نخست‌وزير كنوني اين رژيم و حزب مخالف، "ليكود" و حزب‌هاي راست‌گرا، ديد.
روزنامه سوري البعث نيز، در اين خصوص نوشت: شايد درگيري و اختلاف عرصه سياسي و حزبي اسرائيل در ظاهر به سود "رژيم اسرائيل" وانمود داده شود.
ولي پس از گذشت مدتي جنبه‌هاي شخصي اين درگيري‌ها كه كشمكش بر سر مناسب دولتي بود آشكار شد.
البعث افزود: نمونه اين امر را مي‌توان در درخواست "زيپي‌ ليوني" وزير امور خارجه اسرائيل ديد كه از اولمرت نخست‌وزير كشورش خواست تا هر چه سريع‌تر استعفا كند. ليوني علت درخواست خود را پرونده فساد اولمرت اعلام كرده بود.
بنابر اين گزارش، ليوني درصدد است تا با كنار رفتن اولمرت، خود جاي او را در منصب نخست‌وزيري بگيرد.
علاوه بر اين، حزب كاديما به رهبري "نتنياهو"‌ نيز در پي پرونده فساد اولمرت از حزب حاكم خواسته بود تا انتخابات زودهنگام برگزار شود تا نخست‌وزير كشور كه متهم به فساد است جاي خود را به فرد جديدي بدهد.
از اين گذشته حزب متحد با حزب حاكم، يعني حزب "كار" به رياست "ايهود باراك" (وزير دفاع رژيم‌صهيونيستي) نيز در پي افشاي فساد مالي نخست‌ اولمرت، تهديد كرد اگر نخست‌وزير، انتخابات زودهنگام برگزار نكند از حزب حاكم بيرون خواهد آمد و اين به معناي فروپاشي حزب ائتلافي حاكم است.
شماري از روزنامه‌هاي اسرائيلي، اين اختلافات را كه ميان سران و روساي احزاب اصلي رژيم‌صهيونيستي، به وجود آمده است، "بحران رهبري" ناميدند.
البعث افزود: غياب "آريل‌شارون" نخست وزير سابق از صحنه سياسي اسرائيل، كه نامش مرتبط با حزب كاديما است و ماه‌هاست به دليل سكته مغزي در كما به سر مي‌برد، ميدان گسترده‌اي براي درگيري‌هاي داخلي اسرائيل به وجود آورد،به ويژه پس از اتفاقاتي مثل شكست محاصره غزه، پذيرفتن اجباري آتش‌بس [با حماس]، شكست در جنگ 33 روزه، كه نتايج آن در استعفاها و بركناري‌هاي ژنرال‌هاي وزارت دفاع نمود پيدا كرد.
البعث نوشت: علاوه بر اين احزاب راست‌گرا و نژادپرست تندرو نيز هر كدام منتظر فرصت هستند تا حكومت اولمرت را سرنگون كنند و از طريق انتخابات آينده خود را به بالا بكشند.

یزدفردا