زمان : 18 Aban 1394 - 23:39
شناسه : 113978
بازدید : 3572
راهكارهاي توسعه ورزش استان بررسي شد با حضور استاندار يزد: راهكارهاي توسعه ورزش استان بررسي شد

در نشست مشترک استاندار يزد و معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار با رؤساي هیئت‌های ورزشي مشكلات اين هیئت‌ها مطرح و راهكارهاي توسعه ورزش استان بررسي شد.

روز يكشنبه 17 آبان ماه نشست مشترک استاندار يزد با رؤساي هیئت‌های ورزشي استان با حضور استاندار يزد، معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار، مديركل دفتر امور اجتماعي و فرهنگي استانداري، مشاور استاندار در حوزه ورزش و مديركل ورزش و جوانان استان در سالن مرحوم حميديا استانداري برگزار شد.
استاندار يزد در اين نشست هم‌اندیشی ضمن تسليت سالروز شهادت حضرت امام سجاد (ع) اظهار داشت: دولت تدبير و اميد توجه ویژه‌ای به دو حوزه سلامت و ورزش دارد و در دو سال گذشته تلاش‌های خوبي در استان در حوزه ورزش انجام‌شده است.
«سید محمد ميرمحمدي» ادامه داد: دولت به دليل تحریم‌های ظالمانه و كاهش شديد قيمت نفت با محدودیت‌های مالي شديد روبرو بوده است و نتوانسته‌ایم آن‌گونه كه شايسته بوده از هیئت‌های ورزشي استان حمايت كنيم اما تمام تلاش و دغدغه مسئولان ارشد استان ارتقاي ورزش در تمام رشته‌های ورزشي است.
وي افزود: هیئت‌های ورزشي استان توانسته‌اند عليرغم كمبود اعتبار و امكانات اندك درخشش‌های چشمگيري داشته باشند و دعوت ورزشكاران استان به تیم‌های ملي و كسب مدال‌های مختلف ملي، آسيايي و حتي جهاني نشان می‌دهد كه وضعيت ورزش استان بهبودیافته است و اميدواريم اين اتفاق براي تیم‌های ورزشي ما در رشته فوتبال نيز رخ دهد و فوتبال استان به آن جايگاه واقعي خود دست يابد.
ميرمحمدي ضمن قدرداني از تلاش‌های رؤساي هیئت‌های ورزشي استان تصريح كرد: كار شما تنها در حوزه مدال‌آوری ورزشكاران و استعداديابي نوجوانان و جوانان مستعد در رشته‌های مختلف ورزشي خلاصه نمی‌شود و رؤساي هیئت‌های ورزشي نقش تأثيرگذاري در بهبود سلامت رواني، روحي و جسمي جامعه و مردم استان دارند.
عالی‌ترین مقام اجرايي استان گفت: رسانه ملي و رسانه‌های مكتوب و مجازي استان نقش مهمي در ترويج و گسترش فرهنگ ورزش در استان و ايجاد انگيزه در بين جوانان و نوجوانان دارند.
استاندار يزد اظهار داشت: اگر فرهنگ ورزش در جامعه و در بين مردم استان و خانواده‌ها نهادينه شود به‌راحتی می‌توانیم حمايت خيرين و صنعتگران را از حوزه ورزش جلب کنیم.
ميرمحمدي در بخش ديگري از سخنان خود به حضور معلولان، ناشنوايان و نابينايان استان در رشته‌های ورزشي و مدال‌آوری آن‌ها اشاره كرد و افزود: حضور اين ورزشكاران با محدودیت‌هایی كه دارند نشان‌دهنده توانمندي بالاي آن‌ها است كه عليرغم محدودیت‌های جسمي براي ما غرور ملي را به ارمغان می‌آورند.
وي همچنين تأكيد كرد: هرگز نبايد ورزش را سياسي كرد و شايسته است اجازه دهيم ورزش مسير مستقل خود را ادامه دهد اما می‌توانیم از كمك تمام افراد حقيقي و حقوقي براي توسعه ورزش استان در چارچوب ضابطه و قانون استفاده کنیم.
استاندار يزد در پايان سخنان خود برگزاري چنين نشست‌های هم‌اندیشی را براي توسعه ورزش استان به‌ویژه در حوزه بانوان بسيار ضروري و مؤثر دانست و به رفع مشكلات هیئت‌های ورزشي استان تأكيد كرد.
در ادامه اين نشست هم‌اندیشی، «كارگر» معاون مديركل ورزش و جوانان استان و تعدادي از رؤساي هیئت‌های ورزشي استان گزارشي از فعالیت‌های انجام‌شده در حوزه ورزش استان را ارائه کردند.