به گزارش دریافت خبر یزدفردا"مدیر صنایع کشاورزی این سازمان در بازدید از روند بهسازی و نوسازی کشتارگاه صنعتی طیور کویر یزد گفت : کشتارگاه طیور کویر که به دلیل تعمیرات و تغییرات ساختاری و همچنین به روز کردن تجهیزات و افزایش ظرفیت خط کشتار و سردخانه های ذخیره ای آن ، از مدتی قبل از چرخه تولید خارج شده بود، به زودی با راه اندازی مجدد خط کشتار خود، موجب بالا رفتن ظرفیت تولید و همچنین موجب اشتغالزایی مستقیم 50 نفر در استان خواهد شد
علیرضا طاقه باف در این بازدید گفت : در این کشتارگاه با برخورداری از ظرفیت کشتار چهار هزار قطعه مرغ در ساعت و سالن قطعه بندی و بسته بندی و همچنین با ظرفیت تونل انجماد 30 تن در شبانه روز، می تواند منشاء تولید و اشتغال پایدار در استان باشد
وی با اشاره به ظرفیت سردخانه های این کشتارگاه گفت : در حال حاضر، ظرفیت سردخانه های این کشتارگاه بیش از چهارصد تن می باشد که این ظرفیت پس از اجرای فاز دوم به سه هزار تن خواهد رسید
طاقه باف افزود: کشتارگاههای طیور باید متناسب با کانونها و مراکز تولید طیور مستقر شوند و تکمیل کننده زنجیره تولید باشند و با هدف پایدار کردن تولید ایجاد شوند.کشتارگاه با خرید مستقیم مرغ از واحد های پرورش طیور استان و حذف واسطه ها می تواند گام موثری را در جهت حمایت از تولید کننده بر دارند و و در ادامه ، خرید مستقیم مرغ توسط عاملین عرضه فراورده های خام دامی و طیور از این کشتارگاه ها، موجب حذف هزینه های حمل و نقل و همچنین کوتاه نمودن دست واسطه ها، و این امر باعث کاهش قیمت تمام شده ی گوشت مرغ و حمایت از مصرف کننده نیز خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: توسعه کشتارگاه های صنعتی و مکانیزه طیور در استان و حمایت ویژه از سرمایه گذاران در توسعه این صنعت غذایی مورد توجه ویژه بوده و طرح توسعه و افزایش ظرفیت کشتارگاه های طیور، ضمن بالا بردن میزان تولید ، زمینه صادرات به کشور های همسایه را فراهم می کند.
علیرضا طاقه باف با بیان اینکه در حال حاضر چهارکشتارگاه طیور در استان وجود دارد گفت: مدیریت صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهادکشاورزی استان آماده است تا برای حمایت از واحد های پرورش دام و طیور و کشتارگاه های صنعتی استان ، از تمام ظرفیت های خود بهره گیری نماید.
![]() |
![]() |
![]() |