به گزارش روابط عمومی فرمانداری بافق ؛ مراسم تکریم و معارفه سرپرست جدید دانشگاه علمی کاربردی بافق با حضور امام جمعه و فرماندار بافق و رییس دانشگاه علمی کاربردی استان و جمعی از مسئولان شهرستان بافق در سالن قدس آهنشهر برگزار شد .
فرماندار بافق در این مراسم ضمن تبریک میلاد حضرت معصومه (س) و گرامیداشت آغاز دهه کرامت با اشاره به توسعه شهرستان بافق و ظرفیتهای بالای نیروی انسانی با تجربه در این شهرستان گفت: تمرکز دانشگاه بر دانش و فن آوری به عنوان رکن توسعه پایدار می تواند در توسعه شهرستان نقش کلیدی ایفا کند.
سید مهدی طلایی مقدم جایگاه دانشگاه را در توسعه و آبادانی شهرستان مهم تلقی کرد و اظهار داشت : دانشگاه علمی کاربردی بافق باید با توجه به محورهای سند توسعه شهرستان رشته های تحصیلی متناسب با پتانسیل ها و ظرفیتهای معرفی شده در سند توسعه شهرستان و نیاز آینده گام بردارد.
وی نیاز نیروی انسانی متخصص با توجه به پتانسیلها و معادن بافق را مورد تاکید قرار داد و گفت: باید از خروج نیروی انسانی باتجربه و کارآمد شهرستان جلوگیری کرد و از آنان برای تولید پایدار و سرمایه گذاری آینده در محورهای صنعت و معدن ، فولاد سازی ، صنعت ریلی ، صنعت گردشگری و کشاورزی استفاده کرد.
طلایی مقدم در پایان از دانشگاه ها به عنوان مراکز اصلی تولید علم یاد کرد و افزود : دانشگاه باید بتوانند تحقیقات خود را بر اساس حل مشکلات جامعه انجام بدهند و همپای جامعه و همدل با مسئولان حرکت کند تا بتواند با تولید علم و پرورش نیروی انسانی بالقوه زمینه توسعه کشور و شهرستان عمل کند.
رییس دانشگاه علمی کاربردی استان یزد در این مراسم ضمن تقدیر از خدمات رئیس سابق دانشگاه بافق ، از مرکز آموزش علمی کاربردی بافق بعنوان یکی از مراکز خوب و فعال در همه زمینه ها یاد کرد و گفت: این مرکز با توجه به پیشرفت چشمگیری که زمینه ارتقاء فضای آموزشی وکارگاهی و همچنین جذب دانشجو داشته است توانسته در شهرستان بافق حرف زیادی برای گفتن داشته باشد .
صدرا ابرقویی افزود : بر اساس ارزیابی صورت گرفته توسط سایت مرکزی دانشگاه در کشور ، مرکز علمی کاربردی بافق در کل مراکز وابسته دانشگاهی کشور حائز رتبه اول است.
وی آموزش مراکز آموزش عالی کشور را بر مبنای نهضت ترجمه خواند و افزود: باید مسئولان آموزش عالی به اصلاح آموزش جامع دانشجویی بپردازند تا شاهد تولید علم بالاتری در کشور باشیم.
ابرقویی با اشاره به فعالیت بیش از هزار و 100 مرکز علمی کاربردی فعال در کشور تصریح کرد : دانشگاه علمی کاربردی برای پاسخ به فضای خالی و نیاز به جامعه به کار فنی و کاربردی روی کار آمد.
وی درادامه خاطر نشان کرد: فارغ التحصیلی یک جوان دانشجو در کشور نباید به بیکاری او ختم شود و برای جلوگیری از این کار و بمنظور بکار گیری فارغ التحصیلان دانشگاه ها ،باید مراکز آموزش های مهارتی با بکار گیری توان بخش خصوصی با هدف توانمند سازی فارغ التحصیلان جهت کار در شرکت های دانش بنیان و بازار کار برنامه ریزی نمایند.
در پایان از خدمات و تلاشهای چندین ساله "حمید رضا قنبری زاده" تقدیر و "مریم السادات میراللهی بافقی" به عنوان سرپرست مرکز علمی کاربردی بافق معرفی شد.