زمان : 31 Ordibehesht 1387 - 16:43
شناسه : 10861
بازدید : 3768
نيروي انتظامي جهت برقراري انضباط ترافيکي به همکاري همه جانبه ارگانهاي مرتبط نياز دارد نيروي انتظامي جهت برقراري انضباط ترافيکي به همکاري همه جانبه ارگانهاي مرتبط نياز دارد

نيروي انتظامي جهت برقراري انضباط ترافيکي به همکاري همه جانبه ارگانهاي مرتبط نياز دارد
یزدفردا - در راستاي استفاده از طرحها و ايده هاي نخبگان و متفکران درون و خارج از سازمان نيروي انتظامي اولين جلسه اتاق فکر با موضوع راهنمايي و رانندگي فرماندهي انتظامي استان يزد برگزار شد.
به گزارش رسیده به یزدفردا : در راستاي استفاده از طرحها و ايده هاي نخبگان و متفکران درون و خارج از سازمان نيروي انتظامي اولين جلسه اتاق فکر 23 ارديبهشت ماه همزمان با ايام فرخنده حضرت زينب (س)در فرماندهي استان يزد برگزار شد . دراين جلسه حجت الاسلام والمسلمين "سيد محمد کاظم مدرسي" با اشاره به اينکه مأموران نيروي انتظامي آمران به معروف و ناهيان از منکر مي باشند ، تفاوت برخورد شرع با مردم در مورد حقوق شخصي خودشان و نسبت به حقوق ديگران را مطرح و نتيجه گيري شد تا زماني که مسأله سلامت و حق خود شخص مطرح است بايد با مسامحه و تساهل برخورد کنيم و درمواردي که حق و حقوق ديگران مطرح است بايد جدي و با سختگيري برخورد کنيم و تا زماني که امر حقي بصورت معروف در جامعه تبيين نشده امر به آن نتيجه اي نمي دهد. "سيد علي ميرحسيني" رئيس شوراي شهر يزد نيز در اين مورد اظهار داشت: نبايد تاکتيکي عمل کرد و لازم است استراتزي و برنامه ريزي چند ساله ريخته شود و ابتدا بايد با مظاهر بي نظمي (شامل فقدان پلاک ، عدم استفاده از کلاه ايمني ، عبور ممنوع ، عبور از چراغ قرمز و نداشتن چراغهاي مناسب) برخورد نمود. دکتر " سعيدي" مردم شناس و استاد دانشگاه در اين مورد معتقد است: بايد از قدرت اعمال قانون براي برخورد با مشکل استفاده کرد . مهندس "خادمي" عضو شوراي فرهنگ ترافيک استانداري نيز بيان داشت: در بحث انضباط ترافيکي تلاش نيروي انتظامي به تنهايي نتيجه نخواهد داد و همکاري همه جانبه ارگانهاي مرتبط نياز است وي از طرف شوراي فرهنگ ترافيک استانداري آمادگي آن شورا را جهت حمايت هاي مالي ، تبليغاتي ، اداري و غيره را اعلام نمود . دکتر "مسعود نيا" يکي ديگر از اساتيد دانشگاه اظهار داشت: بايد از مدل کنترل و نظارت همگاني ( Community policy ) در اجراي طرح استفاه کنيم.وي با اشاره به تجربه آقاي "پيتر دارکر" در حل مسأله طراحي صحيح معابر در پارکهاي شهري، استفاده از اطلاعات رايگان مردم را متذکر شد . به اعتقاد وي تصميمات بايد از پايين به بالا و برخوردها نبايد تحميلي و عمودي باشد.
حجت الاسلام والمسلمين "عجمين" مدير کل فرهنگ و ارشاد اسلامي يزد نيز در اين جلسه به سه راهکار مهم اشاره کردو بيان داشت: بايد ابتدا به شيوه ميداني و به وسيله پژوهشگران ، بحث استفاده از کلاه ايمني آسيب شناسي شود سپس با تشکيل جلسات در مدارس ازهم اکنون فرهنگ سازي شود و تخلف هم بايد با اعمال قانون يکسان باشد يعني اگر با موتورسوار متخلف برخورد شده و وسيله نقليه او متوقف مي شود آيا با تخلف رانندگان اتومبيل نيز اينگونه برخورد مي شود يا خير ؟

دکتر "عليشاهي " رياست اورژانس يزد نيز در اين جلسهاظهار نمود: بهتر است بر اساس خيابانها و جاده هايي که بيشترين تصادفات در آنها انجام مي شود تحقيقات ميداني صورت گيرد وي همچنين راهکار استفاده پليس نامحسوس را ارائه نمود.

آقاي "رستگاري" معاون پرورشي سازمان آموزش و پرورش استان يزد نيز ابراز کرد: آموزش بايد از مقطع ابتدايي و راهنمايي و متوسطه شروع شود و سپس بعضي برنامه هاي آموزشي فرد را با محدوديت انضباط ترافيکي اعلام نمود. هچنين وي تعارض هاي موجود بين آموزشها و رفتار در خانواده ، رفتار دوستان ، رفتار مردم و حتي رفتار پليس را موجب کم شدن اثربخشي آموزش دانست . معاون پرورشي سازمان آموزش و پرورش به مشکلاتي نظير عدم پارکينگ مناسب براي مدارس و فراهم نبودن تسهيلات حمل و نقل شهري مناسب براي دانش آموزان اشاره نمود.

یزدفردا