زمان : 07 Mordad 1394 - 15:44
شناسه : 108405
بازدید : 3102
6 کشته و 4 زخمی نتیجه تصادف دو دستگاه تریلی و یک دستگاه بنزو یک دستگاه مزدا امدادرسانی توسط فرشتگان نجات پست امداد و نجات جاده ای هلال احمر تفت 6 کشته و 4 زخمی نتیجه تصادف دو دستگاه تریلی و یک دستگاه بنزو یک دستگاه مزدا رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان تفت از امدادرسانی نجاتگران پست امداد و نجات جاده ای تفت درحادثه دو دستگاه تریلی و یک دستگاه بنز و یک دستگاه مزدا که دیشب در محور تفت به دهشیر رخ داد خبر داد.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان تفت از امدادرسانی نجاتگران پست امداد و نجات جاده ای تفت درحادثه دو دستگاه تریلی و یک دستگاه بنز و یک دستگاه مزدا که دیشب در محور تفت به دهشیر رخ داد خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان یزد ؛ جلیل کهدویی رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان تفت اظهار داشت :در مورخ 6/5/94 ساعت 22:00 در پی گزارشی از اورژانس 115 شهرستان مبنی بر تصادف دو دستگاه تریلی و یک دستگاه بنز و یک دستگاه مزدادر محور تفت به دهشیر نجاتگران پست امداد و نجات جاده ای جاویدالاثر متوسلیان تفت به محل حادثه اعزام شدند.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان تفت گفت : این حادثه در کیلومتر 45 محور تفت به دهشیر اتفاق افتاده  است که دو تریلی ویک بنز و یک مزدا با شدت هر چه تمام تر با یکدیگر برخورد کرده و تلفاتی زیادی را نیز به همراه داشت که پس از حضور نجاتگران در ساعت 23:54 اعلام شد حادثه سنگین و نیاز به اکیپ امدادی بیشتر است یک اکیپ از شعبه شهرستان تفت به همراه سه نجاتگر و همچنین طی هماهنگی استان خودرو نجات ابرکوه به همراه 3 نفر نجاتگر به محل اعزام شدند

 کهدویی در ادامه گفت : نجاتگران پس از اعلام حادثه به صحنه رسیده و عملیات امداد رسانی و رهاسازی را انجام دادند که در این حادثه که ساعتها به طول انجامید  و تا ساعت 4 صبح با تلاش بی وقفه نجاتگران و امدادگران ادامه داشت  10 نفر حادثه دیده که 6 نفر فوتی 3 مرد.2 زن و یک نوزاد و همچنین 4 مصدوم که مصدومین توسط اورژانس به بیمارستان  اعزام شدند .

وی در پایان بیان کرد : از تمامی امدادگران و نجاتگران و پرسنل  شعب تفت و ابرکوه حاضر در صحنه تشکر و قدرادنی لازم دارم که اولین افرادی بودند که در صحنه حاضر شده و همه آنها عاشقانه به حادثه دیدگان کمک کردند.