زمان : 31 Tir 1394 - 19:10
شناسه : 107990
بازدید : 2698
خواست مردم از رسانه ها ايجاد و گسترش آرامش رواني در جامعه است مديركل روابط عمومي استانداري يزد در ديدار با سرپرست روزنامه ايران در استان: خواست مردم از رسانه ها ايجاد و گسترش آرامش رواني در جامعه است مدير كل روابط عمومي استانداري يزد با اشاره به تمايل مردم به آرامش گفت: رسانه هايي كه خط جنجال را دنبال مي كنند به مرور توسط مردم منزوي مي شوند، زيرا خواست مردم، گسترش آرامش رواني در جامعه است.

به گزارش اداره كل روابط عمومي استانداري يزد" داود پاك طينت" روز چهارشنبه 31 تير ماه با حضور در دفتر سرپرستي روزنامه ايران در استان با سرپرست و كاركنان اين روزنامه ديدار كرد و ضمن تشكر از خط مشي اعتدالي اين روزنامه گفت: مردم تمايل زيادي به آرامش دارند و بحث هاي جنجالي، چندان مورد اقبال آنان نيست و خوشبختانه در روزنامه ايران روشنگري همراه با منطق را مشاهده مي كنيم.
پاك طينت با اشاره به نقش روشنگري رسانه ها در جامعه افزود: گرايش رسانه ها به ايجاد و گسترش آرامش در جامعه با رسالت روشنگري آن ها در تناقض نيست و يك رسانه حرفه اي مي تواند ضمن پرداختن به رسالت اطلاع رساني و شفاف سازي خود، آرامش را نيز به جامعه هديه دهد.
رئيس كميته اطلاع رساني ستاد انتخابات استان در ادامه با اشاره به انتخابات مجلس خبرگان رهبري و مجلس شوراي اسلامي كه در اسفند ماه برگزار مي گردد گفت: هدف ما در انتخابات ايجاد زمينه هاي حضور و مشاركت حداكثري مردم است و از روزنامه ايران به عنوان روزنامه رسمي دولت انتظار داريم با توليد محتوا، در ايجاد اين فضا پيش قدم باشد.
گفتني است در ابتداي اين ديدار فرهاد حسيني سرپرست روزنامه ايران در استان يزد ضمن ارائه گزارشي از روند فعاليت اين روزنامه در استان، به شيوه توزيع آگهي هاي مطبوعاتي اشاره كرد و خواستار اتخاد تدبيري براي رفع مشكلات رسانه هاي سراسري در اين خصوص شد.