به همت کانون جوانان جمعیت هلال احمر شهرستان یزد برگزار گردید
محفل جزء خوانی و تلاوت نور در شب های هلال
محفل جزءخوانی و تلاوت نور در شب های هلال به همت کانون جوانان جمعیت هلال احمر شهرستان یزد برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان یزد / محمد زارع سروی رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان یزد اظهار داشت : این مراسم ساعت 21:30 هرشب در سه منطقه شهرستان یزد با حضور جوانان هلال احمر که در این محافل به طوری که هر عضو در ختم قرآن مشارکت نموده برگزار شد.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان یزد گفت : از دیگر برنامه های این مراسم که توسط اعضا جوانان هلال احمر شهرستان یزداجرا شدچادرهای سلامت وتست فشارخون و توزیع بروشور در محل برگزاری بود.
زارع سروی بیان کرد : این طرح با هدف ترویج فرهنگ قرآنی و انس بیشتر با کلام وحی برگزار و سعی شده است تا جوانان عضو هلال احمر آشنایی و الفت هر چه بیشتر با کلام وحی پیدا کرده و دیگر جوانان علاقمند به فرهنگ غنی قرآنی با فعالیتهای هلال احمر بیشتر آشنا شوند .