زمان : 02 Tir 1394 - 20:53
شناسه : 106365
بازدید : 1666
به همت معاونت فرهنگی و همکاری باشگاه پژوهشگران جوان ، کارگاه آموزشی با موضوع" تغذیه در روزه داری " در دانشگاه آزاد اسلامی یزد برگزار شد به همت معاونت فرهنگی و همکاری باشگاه پژوهشگران جوان ، کارگاه آموزشی با موضوع" تغذیه در روزه داری " در دانشگاه آزاد اسلامی یزد برگزار شد .

به مناسبت ماه مبارک رمضان و به منظور آشنایی با اصول تغذیه صحیح برای پیشگیری از بیماریها و تغذیه هرچه بهتر و سالم تر در این ماه، در دانشگاه آزاد اسلامی یزد کارگاه تغذیه در دوران روزه داری برگزار شد

 کارگاه آموزشي با عنوان << تغذیه در روزه داری >> 2 تیر ماه 94 به همت معاونت فرهنگی اجتماعی و باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی یزد و با تدريس علی عزیزی کارشناس تغذیه و با حضور 30 نفر شرکت کننده در سالن کنفرانس ریاست این دانشگاه برگزار شد .

به گزارش خبرنگار آنا، در این جلسه آقای عزیزی به عنوان  کارشناس ومدرس کارگاه حضور داشته و درباره نحوه تغذیه مناسب به ویژه در ماه رمضان نکات مهم و اساسی را بیان کرد.  

وی بیان داشت : بی‌شک، وعده سحری در ماه رمضان، نقشی تعیین‌کننده در تامین انرژی فرد روزه ‌دار دارد؛ زیرا خوردن سحری می‌تواند قند خون را طی روزه‌ داری در سطح مناسب‌تری نگه دارد که در پی آن کارایی جسمی و مغزی بالاتر می‌رود.

وی با تاکید بر تغذيه سالم در ماه رمضان، عنوان کرد: روزه فواید جسمی و روحی فراوانی برای انسان در بردارد و روزه داری، شفا بخش جسم و همچنین توان بخش، جان انسان است. تحقیقات ثابت می‌کند روزه داری درست که با کاهش 20 تا 30 درصد مصرف غذا همراه است، نتایجی چون کم شدن چربی‌های ذخیره، کم شدن میزان چربی خون و کلسترول و نیز فعال شدن سیستم ایمنی بدن را به دنبال دارد.

وی در ادامه در مورد نحوه افطار کردن ؛ تغذیه صحیح درایام روزه داری ، سلامتی ، عادات غذایی غلط در رمضان و ... توضیحات و نکاتی را ارائه داد .