این ساختمان در مساحتی بیش از هزار متر در دو بخش آموزش و تهیه ی خبر آماده فعالیت است.
به گزارش روابط عمومی صداوسیمای یزد، مدیر کل صداوسیمای یزد در این مراسم با اشاره به فعالیت های باشگاه خبرنگاران صداوسیما گفت: آموزش در این باشگاه باید به صورت حرفه ای وصرفا در راستای رفع نیازهای رسانه ی ملی باشد تا نیروهای آموزش دیده ومتخصص در بخش های مختلف صداوسیما مشغول به فعالیت شوند.
پهلوانیان در ادامه به نقش هنر در رسانه اشاره کرد وافزود:از آنجایی که هنر وآفرینش هنری در فضاهای خاص تحقق پیدا می کند و هنرمند در فضای مساعد می تواند به رشد برسد به همین دلیل هنرجویان رسانه باید برای خلاقیت وآفرینش اثرهنری از فضای مناسب برخوردار باشند.
وی در ادامه با اشاره به نقش رسانه در انعکاس دیدگاهها و برنامه ها گفت: برای اینکه رسانه ی موفقی باشیم باید هم پیشرفت های نظام و دولت را انعکاس دهیم و هم انتقادها وحرفهای مردم را بازتاب دهیم.
باشگاه خبرنگاران صداوسیمای یزد هم اکنون در بخش تهیه ی خبر با بیش از 20نیرو فعالیت می کند و در بخش آموزش هم در زمینه های خبرنگاری ،تصویربرداری، تدوین و گویندگی نیرو می پذیرد.
در پایان این مراسم پهلوانیان مدیر کل مرکز طی حکمی مهدی سلطانی را بعنوان اولین مدیر اتاق خبر صداوسیمای مرکز یزد منصوب کرد.