به منظور تأمین بخشی از نیازهای پروتئینی جامعه، گوشت های وارداتی تحت نظارت دامپزشکی از سایر کشورها خریداری و وارد چرخه مصرف مردم می شود.
سید حسین امامی در این خصوص گفت: از آن جا که اطمینان از سلامت گوشت مصرفی مردم در اولویت اهداف دامپزشکی قرار دارد، در مورد گوشت های وارداتی نیز از اولین مراحل کشتار تا آخرین مراحل مربوط به بسته بندی و حمل از کشور مبداء ، تحت نظارت سازمان دامپزشكي جمهوري اسلامي ايران         می باشد .

وی در مورد نوع و چگونگی اعمال این نظارت ها اظهار داشت: نظارت های مذکور شامل دو بخش بهداشتی و شرعی بوده و با اعزام کارشناسان فنی و بهداشتی و همچنین ناظرین شرعی به کشور مبداء و استقرار در محل کشتارگاه ها بر روند کشتار، همچنین سلامت و حلیت لاشه ها و چگونگی قطعه بندی، بسته بندی، منجمد سازی و نگهداری نظارت می نمایند .

این مقام مسئول تصریح نمود: بسته بندی گوشت های وارداتی دارای برچسب های مخصوصی است که حاوی اطلاعاتی از قبیل مشخصات شرکت سفارش دهنده و تاریخ تولید و انقضاء گوشت می باشد. همچنین این بسته بندی ها دارای برچسب نظارت دامپزشکی و ممهور به مهر ذبح شرعی می باشند.

امامی در پایان توصیه نمود: مصرف کنندگان می باید علاوه بر توجه به مشخصات درج شده بر روی بسته بندی به وضعیت ظاهری گوشت های منجمد دقت نمایند تا عاری از هر نوع لکه های قارچی (سبز رنگ) و سوختگی ناشی از انجماد (نقاط قهوه ای رنگ) و یا رنگ غیر طبیعی بوده، ترشحات خونی به صورت مایع یا منجمد نباید در لفاف های قطعات گوشت وجود داشته باشد. همچنین داشتن بوی غیر طبیعی، تند و نامطبوع (ناشی از اکسیداسیون چربی یا فساد میکروبی) نشانه فساد گوشت به دلیل نگهداری در شرایط غیر استاندارد می باشد . لذا شایسته است شهروندان محترم از خرید گوشت های منجمد فاقد        بسته بندی مشخص خودداری نمایند.

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا