افرادي که به طور نسبي از مقادير زيادي پياز در رژيم غذايي روزانه خود استفاده مي کنند کمتر به سرطان کبد و روده مبتلا مي شوند.

افرادي که به طور نسبي از مقادير زيادي پياز در رژيم غذايي روزانه خود استفاده مي کنند کمتر به سرطان کبد و روده مبتلا مي شوند.




دکتر بهرامي متخصص تغذيه گفت: پياز منبع غني نوعي اکسيدان است كه از بروز سرطان در افرادي که بيشتر از پياز استفاده مي کنند، جلوگيري كرده و بدن را در برابر ابتلاي به بيماري‌هاي قلبي مقاوم مي سازد.



وي افزود: اين گياه خوراکي از بيماري آب مرواريد در چشم نيز جلوگيري مي‌کند. بنابراين مصرف آن به افراد مسن توصيه مي‌شود.

يزدفردا

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا